PK-sektori hyvässä nousussa.

Marraskuu 2016 oli numeroiltaan pk-sektorille paras yli kymmeneen vuoteen.  Suomalaisille pk-yrityksille orastavan kasvun numerot olivat erinomaiset.

PK-sektorin liikevaihto kasvoi edellisvuoteen verrattuna 9,6 prosenttia. Teollisuudessa kasvua mitattiin liikevaihdossa 13,5 prosenttia, palveluissa 11,8 prosenttia, rakentamisessa 10,8 prosenttia ja kaupassa 8,4 prosenttia.

Vauhdikkainta kasvu on ollut Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla. Myös kolmen kuukauden liikevaihdon muutos ylsi niin toimialoittain kuin alueellisestikkin mitattuna kaikkialla kasvulukemiin. Voimme maltillisenkin arvion perusteella puhua jo taantuman taittumisesta.

Kuluttajien luottamus kasvussa.

Myös kuluttajien usko nousuun on selvä. Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki huomauttaa, että vuoteen 1995 ulottuvan tilastohistorian aikana kuluttajien luottamus on vain muutaman kerran ollut näinkorkealla tasolla.

Pk-sektorin kasvua olemme omalta osaltamme vauhdittamassa Luottorahoituksella. Lisäpotkua liiketoimintaan ja kovaan nousuun!

Lähteet:
www.taloussanomat.fi
www.verkkouutiset.fi

Lisäpotkua liiketoimintaan Luottorahoitus – yrityslainalla.

Pääoma:Aika:Yhteensä:

Kuukausierä:HAE TARJOUS